Om hytten

Om hytten

Golfparken nummer 26 er en ny hytte, tatt i bruk vinteren 20/21 beliggende i hjertet av Voss og kun noen minutter unna Bavallen og Voss sentrum.

Hytten har 4 store soverom hvor 3 av soverommene er innredet med dobbelseng, sittegruppe og TV for mulighet til å trekke seg tilbake for egentid etter en lang dag i skibakken eller på golfbanen. Det fjerde soverommet har en sovesofa som er ypperlig for barna som er med på tur, slik at de kan bruke dette som ekstra TV stue. Men, sovesofa kan og foldes ut til dobbelseng med bredde på 144 cm. De 3 store soverommene har også nattbord med USB lading i nattbordene.

Alt av sengetøy, håndduker, vaskemidler og det meste av basisvarer er inkludert i leien. Toalettpapir og tørkepapir må man medbringe selv.
Reiseseng/barneseng : Det er ikke dyne, pute, madrass utover den tynne madrassen som følger med en reiseseng eller sengetøy til denne sengen - Dette må medbringes

Utvask er også inkludert

På kjøkkenet finnes alt av utstyr som trengs for lage ett enkelt måltid eller middag til alle gjestene rundt det store spisebordet. Kjøkkenet inneholder alt av bestikk, tallerkner og panner samt maskiner som vaffeljern, håndmikser, brødrister, kaffetrakter, stavmikser og blender.

Alle TVene i hytten er tilkoblet RiksTV med standard kanalpakke med alle Norske og flere skandinaviske kanaler. TV i stue har RiksTV via AppelTV med muligheter for streaming via egne apper/abonnement.

Hytten er tilkoblet fiber fra Voss Fiber med hatighet på 300/300 Mbit/s

 

Soverom 1 - Første etasje, soverom innredet med sovesofa (bredde seng 144 cm) TV, kommode og speil (sovesofa har ekstra overmadrass for høyere komfort)

Soverom 2 - Første etasje. soverom innredet med dobbelseng 180 cm flott hvilestol og bord.

Soverom 3 - På loft. Innredet med 150 cm dobbelseng, 2 flotte hvilestoler, TV, kommode og speil.

Soverom 4 - På loft. Innredet med 150 cm dobbelseng, 2 flotte hvilestoler, TV, kommode og speil.

Vaskerom - Her finnes et ekstra toalett og utslagsvask. Her finner dere også vaskemaskin, strykejern/brett og lagere for sengetøy/håndduker osv.
Her finner du også brannslukkingsapprat, førstehjelpsskrin og brannteppe 

 

Utvendig låsbar skibod med varme (vinter) og skistativ - Her finner du også puter til hagestoler samt 4 stk flytevester og åre til SUP  (2 stk 50-70 kg og 2 stk 70-90 kg) - til bruk på sommer

 

Det er vedovn i stue for den gode varmen etter en lang dag ute. Ved finnes bak hytten til fri benyttelse  *)

I front av hytten finnes også en Espegaard bålpanne (som har grillrist for grilling sommer og vinter) med tilhørende benker og stoler. Det finnes også skinn, pledd og andre sitteunderlag i hytten.

*) En kan påregne at ved er tilgjengelig i månedene oktober - april. I vår/sommer halvåret er ved til bålpanne og ovn ikke inkludert om det ikke finnes igjen ved bak hytten. Da må dette medbringes selv.

 

Aldersgrense for leie : 25 +

Innsjekk kl 15:00 - Utsjekk kl 11:00

Leie er minimum 2 netter
Verten tillater ikke : husdyr, røyking innendørs eller festing som går ut over andre hyttebeboere

Det er dessverre IKKE tillat å lade el-bil på hyttens el-nett. Dette grunnet store kostnader til strøm samt at strømnettet ikke er dimensjonert/beregnet for dette og det medfører økt
brannfare å lade el-bil via utendørs stikkontakt som også går via andre elektriske punkt inne i hytten. Det finnes en rekke ladestasjoner på Voss der el-bil kan lades.

FORBRUK STRØM - Ekstra kostnader må påregnes ved overforbruk : Slik strømprisen er nå (pr august 2022) ser vi oss nødt til å sette en grense for hvor mye strøm som kan brukes pr døgn, før det blir belastet leietaker. Grensen for strømforbruk i månedene oktober - april : 60 kWh. Grensen for strømforbruk i månedene mai - september : 30 kWh. Dette er estimert ut i fra erfaringer fra tidligere år hva som  maksimalt er normalt å bruke dersom man ikke lader El-bil eller bruker ekstremt høye temperaturer på varmekablene. Overforbruk vil bli trukket fra depositum og dokumentasjon på forbrukt strøm kan oversendes om det er ønskelig. Satsen på kWh blir ut i fra gjeldende sats den dagen det gjelder. Vi beklager at vi må innføre dette, men ser oss dessverre nødt til det nå med de høye strømprisene

 

Badeguide Voss : Voss bugner av gode badeplasser som du kan nyte om sommaren (og resten av året, om du vil) Se egen guide her 
Aktiviteter på Voss :  Det mangler ikke på aktivitetstilbudet på Voss - Her kan du se en oversikt fra Visitvoss.no

 

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY